How many monkeys?

I'm so sorry for low updates but nothing much have happend since my mum is paralysed by the heat wave! Today thought, my parents got important things done such as getting their hair cut, plant flowers by my grandparents graves, go recycle at the recycling center, filled the fridge with food and now both of them are just laying exhausted and half naked next to the ventilator. And now dad is asleep aswell!
Anyhow, let's play a game. Tell me how many monkeys you guys can find on the picture?
 

Jag är så ledsen att jag inte har uppdaterat bloggen för att det inte har hänt så mycket eftersom mamma är paralyserad av värmeböljan! Idag har mina föräldrar hunnit med massor av viktiga ärende. De har båda två klippt håret, planterat blommor vid mina farföräldrars gravsten, sorterat sopor på återvinningstation, fyllt på kylskåpet med mat och nu ligger de båda två utslagna och halvnakna bredvid fläkten. Och nu har pappa somnat också!
Hur som helst så föreslår jag er ett spel. Säg mig hur många apor ni ser på bilden?
 
Jodpur  (the blue city), India 2013
 
1 Anonym:

skriven

Fyra! tala gärna om hur många det var :)

Härlig bild!

2 Anonym:

skriven

Försökte kommentera men det försvann..

Fyra apor såg jag och jag gillar bilden :)

3 marianorrgard:

skriven

10-15 st tyckte jag mig hitta, fast är inte hundra på om allt som ser ut som apor faktiskt är apor eller om jag inbillar mig. Men 8 st är jag ganska bergsäker på iaf, sen tycker jag att en av aporna har en unge bredvid..? :) Rolig bildlek, haha! :)

Svar: Jag ska avslöja imorrn hur många jag har hittat!;)
Mirabelle

Kommentera här: